Winactie: Nibago stal- en molendeken

Nu de feestdagen eraan komen, mogen we weer een te gekke winactie doen! DocHorse heeft deze keer de prachtige gecombineerde stal- en molendeken van Nibago t.w.v. €159,50 beschikbaar gesteld.

Deze 400 grams 2-in-1 staldeken heeft een praktische voorsluiting die je vast kan zetten aan de zijkant van de deken, waardoor je de deken heel snel van staldeken naar molendeken verandert.

Bovendien zorgt deze sluiting in combinatie met het extra lange bontje bij de schoft ervoor dat je paard geen schuurplekken meer krijgt. En ondanks dat ik voor Bally een maat te groot heb (dankzij het filmpje van Bucas ? ), blijft de deken heel goed zitten!

De deken is niet waterdicht, wat wellicht een vreemde keuze is voor een deken die gebruikt wordt in de stapmolen.

Maar daar had Nibago een hele goede reden voor, namelijk dat een waterdichte stof (ondanks dat veel merken anders beweren) niet ademend is. En dat wil je natuurlijk wel voor een molendeken!

Ik heb Bally nog niet in de stapmolen gehad omdat de stapmolen verplaatst wordt, maar ik wandel wel dagelijks met hem. Ik merk dat hij daarna helemaal niet vochtig onder zijn deken is.

Weet je de HorsePal Dekensensor nog? Daarmee heb ik ook gemeten dat de vochtigheid in de deken laag blijft, ondanks de beweging. Zeer ademend dus!

De deken is dus voorzien van een combi voorsluiting, maar ook een zacht bontje bij de schoft, twee kruissingels, een touwtje bij de achterhand en een ripstop buitenkant.

Ik vind het een hele fijne deken om voor Bally te gebruiken. De voorkant doe ik open tijdens het wandelen en de deken blijft mooi zitten op stal, ondanks een maat te groot.

En je kan deze ga deken dus winnen!

Nog niet overtuigd? Bekijk dan deze video over de Nibago deken:

Hoe kun je meedoen aan deze winactie?

Laat een reactie achter op het nieuwe forum van de DressagePro Community.

Daar vind je een topic met deze winactie.

Heb je nog geen (gratis) account op DressagePro? Meld je dan hier aan en krijg direct toegang. Je krijgt dan ook gelijk toegang tot de gratis 7-daagse training. *Aanmelden niet meer mogelijk.*

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.