Over DressagePro.

Wij zijn er om de training van je paard naar een hoger niveau te brengen. Alles op een eerlijke en logische manier.

Zo begon het allemaal.

Er was een tijd dat ik (Conny) behoorlijk gefrustreerd was over hoe het met mij ging in de paardensport. Ik wilde beter presteren, meer paarden rijden, meer wedstrijden rijden en gewoon meer bezig zijn met de sport. Ondanks dat ik op dat moment een ontzettend leuk paard had, beleefde ik weinig plezier aan mijn hobby.

De omslag kwam toen ik in 2011 met de blog Paard&Lifestyle begon. Ik ging mij meer verdiepen in psychologie en wat ons ruiters nu gelukkig maakt. Maar ook wat onderscheidt succesvolle ruiters nu van minder succesvolle ruiters? Ik kwam in aanraking met hele inspirerende trainers en kreeg daardoor veel eye-openers.

Ik wilde die kennis van toptrainers graag delen, zodat we meer progressie boeken én, het belangrijkste, dat we samen met ons paard meer plezier beleven aan onze hobby.

Meer plezier begint voor mij bij bewustwording, de juiste mindset, maar óók progressie in de training en op wedstrijd.

Met DressagePro hoop ik daar aan bij te kunnen dragen door de beste kennis te delen. Kennis van toptrainers die door jarenlange ervaring weten wat wel en wat niet werkt en hoe je op een fijne en duurzame manier met je paard kan samenwerken.

Gelukkig mogen we al heel veel ruiters helpen met DressagePro en dat is ook de reden dat ik niet meer alleen ben. Op dit moment werken ook Deborah en Simone iedere dag aan het verbeteren van de dressuurwereld.

Passie voor Paarden(sport).

of

Let’s do it together.

Deborah

Simone

Kirsten

Ontmoet je trainer. Rien van der Schaft.

De trainingsmethode van Rien staat bekend als een hele vriendelijke, logische en effectieve trainingsmethode.

Met niet alleen de focus op het hoofd van het paard, maar op het gehele functioneren van het lichaam.

De lessen van Mr. Oothout hebben voor Rien en zijn vrouw Inge een grote bijdrage gehad voor de manier waarop zij paarden opleiden. En met succes, want Rien en Inge hebben veel paarden opgeleid tot internationaal niveau.

Rien bracht negen paarden uit op Grand Prix niveau. Maakte van 1979 tot 1983 deel uit van het Nederlands dressuurteam en hij deed ook mee aan de Olympische kampioenschappen, twee Europese kampioenschappen en het Wereld kampioenschap.

Extra bijzonder is dat ook Inge voor Nederland mee reed op twee Europese kampioenschappen en de Wereldkampioenschappen.

Ook dochter Romy rijdt op Grand Prix niveau en heeft deel uitgemaakt van de junioren en Young riders. Samen met haar ouders traint Romy hun eigen paard, maar ook paarden van eigenaren.

Rien is op dit moment bondscoach van het Finse dressuurteam baseert zijn manier van trainen op klassieke trainingsprincipes en hanteert een hele logische structuur en stappenplan.  Hiervoor is hij ook bondscoach geweest van het Nederlands team.

Vanaf deze plek doen we ons werk.

Sinds begin 2019 heeft Conny haar grote droom kunnen realiseren: een eigen hippische accommodatie!

Het DressagePro Centrum vind je in Acquoy, centraal gelegen in Nederland.

Ben je benieuwd naar hoe dit tot stand is gekomen?

***Link naar youtube/vlogs***

Vanaf deze prachtige en inspirerende plek zijn wij iedere dag aan het werk om o.a. trainingsvideo’s, tips en blogs te maken om dressuurruiters zo goed mogelijk te helpen.

Dromen van de perfecte communicatie tussen jou en je paard.

Online training

Inspiratieboek

Evenementen of Youtube???

Volg ons.

Facebook

Instagram

Youtube

Probeer het nu 7 dagen gratis!De online training met Rien van der Schaft