Hoe werkt het
online platform
?

Alles wat je wilt weten over de trainingsvideo’s, praktijkvoorbeelden, Q&A’s en de community.

130+ trainingsvideo’s

en praktijkvoorbeelden van basis tot en met Grand Prix.

5500+ ruiters

staan voor je klaar om je te helpen en te steunen in onze Community.

“Ik heb heel veel gehad aan alle praktijkvoorbeelden. Dan kun je even bij iemand anders spieken en kijken hoe het moet. Om vervolgens in je eigen training op zoek te gaan naar dat gevoel”

– JACKY

Uitgebreide trainingsvideo’s

De online training is opgebouwd in zes uitgebreide thema’s. Zes thema’s waarin alles aan bod komt wat je moet weten over het goed opleiden van je paard.

Iedere maand krijg je toegang tot een nieuw thema, waarin weer een nieuw onderwerp aan bod komt. Per onderwerp vind je alle bijbehorende trainingsvideo’s en praktijkvoorbeelden.

De volgorde van de video’s is zo ingedeeld dat het een logische opbouw heeft, net zoals de trainingsmethode zelf.

Houd alles bij in zes uitgebreide werkboeken

Bij ieder thema vind je een uitgebreid werkboek met (extra) uitleg over de besproken onderwerpen wat je kunt uitprinten.

De werkboeken zitten vol met opdrachten en tips, zodat je de informatie nog beter gaat begrijpen. Ook handig om je aantekeningen op de video’s in bij te houden!

Doe mee aan de Live Q&A met Rien van der Schaft

Als je ergens tegenaan loopt in je training, dan kun je een vraag of een filmpje insturen, zodat Rien je zo goed mogelijke feedback kan geven.

Natuurlijk kun je ook gewoon meeluisteren naar de vragen van andere leden. Ook is het mogelijk om ‘live’ vragen aan Rien te stellen. De Q&A’s worden altijd opgenomen, dus als je er een keer niet bij kunt zijn kun je het altijd terug kijken!

Actieve Community waar je altijd terecht kunt

Heb je een vraag over de training of iets waar je tegenaan loopt in je eigen training?

Deel het in de Community, zodat mede Ruiterclubbers met je mee kunnen denken. Er heerst een hele open en eerlijke sfeer in de Community, dus wees niet bang om je struggles of voortgang te delen.

Krijg direct toegang

Het trainingsprogramma is digitaal. Na het aanmelden, log je in via de website en kom je terecht in de DressagePro Community. Vanuit daar kun je de trainingsvideo’s bekijken, werkboeken downloaden en vragen stellen. Ook op je tablet en smartphone! En je houdt levenslang toegang tot het programma.

“Het is verbazingwekkend hoeveel progressie je kunt boeken zonder fysiek les te hebben.”

– SANDRA

Veelgestelde vragen over het Online Platform

Wat heb ik nodig om mee te kunnen doen?

Om de online training te kunnen volgen heb je eigenlijk alleen een goede internetverbinding nodig. Je kunt dan via je smartphone, tablet of computer de online training volgen waar je maar wilt en wanneer je maar wilt.

Wat krijg je allemaal?

Een stap-voor-stap training met duidelijke uitleg, duidelijke trainingsvideo’s, toegang tot de Live Q&A’s met Rien van der Schaft, bij ieder thema een uitgebreid werkboek, praktijkvoorbeelden op ieder niveau en natuurlijk toegang tot onze toffe community met gelijkgestemde ruiters.

Hoe ontvang ik na aanschaf het programma?

Het trainingsprogramma is digitaal. Na het aanmelden, log je in via de website en kom je terecht in de DressagePro Community. Vanuit daar kun je de trainingsvideo’s bekijken, werkboeken downloaden en vragen stellen. Ook op je tablet en smartphone! En je houdt levenslang toegang tot het programma.

Moet je actief deelnemen aan de Community?

Nee, het is geheel vrijblijvend om actief te zijn in onze community. Je kunt hier video’s delen, vragen stellen en meedenken met andere ruiters. Het is dus een eenvoudige manier om elkaar verder te helpen. Wij zouden het super leuk vinden als we je in de community terug zien, maar voel je zeker niet verplicht.

Hoe lang duren de video’s?

De duur van de video’s varieert tussen de 5 en 35 minuten.

Kun je de video’s downloaden?

Nee, je kunt de video’s niet downloaden. Ze zijn vanaf alle apparaten online te bekijken.

Ik ben niet technisch; is dat een probleem?

Nee dat hoeft geen probleem te zijn. De online training is volgens een logische structuur opgebouwd en ook via de mail begeleiden we je om het optimale uit de training te halen. En als je ergens niet uit komt, dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@dressagepro.com.

Hoeveel video’s krijg je?

Op dit moment bestaat de online training uit meer dan 130 video’s, verspreid over de 6 thema’s.

Maak gratis je account aan en ervaar het zelf.