Hoe werkt het

Online Platform?

En wat krijg je als je je aanmeldt voor de online training?

Op ons online platform vind je alles wat je nodig hebt om je training logischer, vriendelijker en effectiever te maken.

1000+

actieve leden in de online community

130+

trainingsvideo’s en praktijkvoorbeelden

6

overzichtelijke thema’s over dressuur

Alles op één plek.
Waar je altijd terecht kunt.

Direct toegang

Het trainingsprogramma is digitaal. Na het aanmelden, log je in via de website en kom je terecht in de DressagePro Community. Vanuit daar kun je de trainingsvideo’s bekijken, werkboeken downloaden en vragen stellen. Ook op je tablet en smartphone! En je houdt levenslang toegang tot het programma.

Support

Je krijgt support van ons en van je mede Ruiterclubbers. Kom je ergens niet uit, in de online Community is er altijd iemand die je verder kan helpen. En als je ergens niet uit komt, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via info@dressagepro.com.

Alles op één plek

Het enige wat je nodig hebt is een goede internetverbinding. Je kunt dan via je smartphone, tablet of computer de online training volgen waar je maar wilt en wanneer je maar wilt. De video’s, werkboeken en community vind je allemaal op één plek. Wel zo overzichtelijk!

Actieve Community waar je altijd terecht kunt.

Heb je een vraag over de training of iets waar je tegenaan loopt in je eigen training? Deel het in de Community, zodat mede Ruiterclubbers met je mee kunnen denken. Er heerst een hele open en eerlijke sfeer in de Community, dus wees niet bang om er bijvoorbeeld ook een video bij te delen.

En hoe leuk is het om het te delen als het goed gaat. We vinden het super leuk om je overwinningen of stappen vooruit te volgen. Er is een speciale ruimte ingericht waar je je foto’s, video’s of verhalen kunt posten!

Ga automatisch verder waar je gebleven was.

Als je een trainingsvideo hebt bekeken, dan kun je deze afvinken. Zo kun je de volgende keer direct verder waar je gebleven was.

Je kunt de les dan trouwens wel nog zo vaak volgen als je wilt. Ook een afgevinkte les, kun je nog steeds bekijken.

Houd alles bij in zes uitgebreide werkboeken.

Bij ieder thema vind je een uitgebreid werkboek met (extra) uitleg over de besproken onderwerpen. Je kunt het werkboek downloaden en digitaal invullen of je print hem uit zodat je er in kunt schrijven.

De werkboeken zitten vol met opdrachten en tips, zodat je de informatie nog beter gaat begrijpen. Ook leuk om je aantekeningen op de video’s in bij te houden!

Doe mee aan de Live Q&A met Rien van der Schaft.

Als je ergens tegenaan loopt in je training, dan kun je een vraag of een filmpje insturen, zodat Rien je zo goed mogelijke feedback kan geven. Natuurlijk kun je ook gewoon meeluisteren naar de vragen van andere leden. Ook is het mogelijk om ‘live’ vragen aan Rien te stellen. De Q&A’s worden altijd opgenomen, dus als je er een keer niet bij kunt zijn kun je het altijd terug kijken!

“Ik heb nu zoveel meer plezier in het rijden en ik heb ook het gevoel dat mijn paard er veel meer plezier in heeft.”

Hannah
“Mijn paard loopt mede door de lessen van Rien eindelijk meer naar voren en heeft echt weer zin in het werken.”
Manon
“Ik heb heel veel gehad aan alle praktijkvoorbeelden. Dan kun je even bij iemand anders spieken en kijken hoe het moet. Om vervolgens in je eigen training op zoek te gaan naar dat gevoel”
Jacky
“Het is verbazingwekkend hoeveel progressie je kunt boeken zonder fysiek les te hebben.”
Sandra

Dit zeggen leden van de online training

Veelgestelde vragen over het Online Platform

Wat heb ik nodig om mee te kunnen doen?

Om de online training te kunnen volgen heb je eigenlijk alleen een goede internetverbinding nodig. Je kunt dan via je smartphone, tablet of computer de online training volgen waar je maar wilt en wanneer je maar wilt.

Wat krijg je allemaal?

Een stap-voor-stap training met duidelijke uitleg, duidelijke trainingsvideo’s, toegang tot de Live Q&A’s met Rien van der Schaft, bij ieder thema een uitgebreid werkboek, praktijkvoorbeelden op ieder niveau en natuurlijk toegang tot onze toffe community met gelijkgestemde ruiters.

Hoe ontvang ik na aanschaf het programma?

Het trainingsprogramma is digitaal. Na het aanmelden, log je in via de website en kom je terecht in de DressagePro Community. Vanuit daar kun je de trainingsvideo’s bekijken, werkboeken downloaden en vragen stellen. Ook op je tablet en smartphone! En je houdt levenslang toegang tot het programma.

Moet je actief deelnemen aan de Community?

Nee, het is geheel vrijblijvend om actief te zijn in onze community. Je kunt hier video’s delen, vragen stellen en meedenken met andere ruiters. Het is dus een eenvoudige manier om elkaar verder te helpen. Wij zouden het super leuk vinden als we je in de community terug zien, maar voel je zeker niet verplicht.

Hoe lang duren de video’s?

De duur van de video’s varieert tussen de 5 en 35 minuten.

Kun je de video’s downloaden?

Nee, je kunt de video’s niet downloaden. Ze zijn vanaf alle apparaten online te bekijken.

Ik ben niet technisch; is dat een probleem?

Nee dat hoeft geen probleem te zijn. De online training is volgens een logische structuur opgebouwd en ook via de mail begeleiden we je om het optimale uit de training te halen. En als je ergens niet uit komt, dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@dressagepro.com.

Hoeveel video’s krijg je?

Op dit moment bestaat de online training uit meer dan 130 video’s, verspreid over de 6 thema’s.

Probeer het zelf. Helemaal gratis.

Probeer het nu 7 dagen gratis!De online training met Rien van der Schaft