mijn verhaal

Er was een tijd dat ik behoorlijk gefrustreerd was over hoe het met mij ging in de paardensport. Ik wilde beter presteren, meer paarden rijden, meer wedstrijden rijden en gewoon meer bezig zijn met de sport. Ondanks dat ik op dat moment een ontzettend leuk paard had, beleefde ik weinig plezier aan mijn hobby.

De omslag kwam toen ik in 2011 met de blog Paard&Lifestyle begon. Ik ging mij meer verdiepen in psychologie en wat ons ruiters nu gelukkig maakt. Maar ook wat onderscheidt succesvolle ruiters nu van minder succesvolle ruiters? Ik kwam in aanraking met hele inspirerende trainers en kreeg daardoor veel eye-openers.

Ik wilde die kennis van toptrainers graag delen, zodat we meer progressie boeken én, het belangrijkste, dat we samen met ons paard meer plezier beleven aan onze hobby.

Meer plezier begint voor mij bij bewustwording, de juiste mindset, maar óók progressie in de training en op wedstrijd.

Met DressagePro hoop ik daar aan bij te kunnen dragen door de beste kennis te delen. Kennis van toptrainers die door jarenlange ervaring weten wat wel en wat niet werkt en hoe je op een fijne en duurzame manier met je paard kan samenwerken.

Ik hoop zo veel mogelijk ruiters te kunnen helpen met DressagePro. Dat kan via de Ruiterclub, via de evenementen die ik organiseer op mijn eigen stal in Acquoy of via het Inspiratieboek.

Ps. Volg je DressagePro al op Facebook en Instagram?

Conny Loonstra - Ruiters inspireren en kennis delen van toptrainers in de paardensport